KONYA / SELÇUKLU - Abdülezel Paşa İmam Hatip Ortaokulu

Ağu

Okulumuza müdür yardımcısı olarak atanan Seyit GÖRKAYA, Hüseyin AKBAŞ ve Mustafa ÇEÇEN görevlerine başladı. Devir teslimde bir de sürpriz yaşandı. Mustafa ÇEÇEN görevini oğlu Hakan ÇEÇEN'den teslim aldı.

Haz

Selçuklu Belediye Kütüphanesi kapsamında düzenlenen "Yazar-Öğrenci Söyleşisi" etkinliğinde okulumuz yazar Tolga ALVER'i konuk etti .

Haz

Abdülezel Paşa İmam Hatip Ortaokulu olarak Kapadokya'ya öğrencilerimiz için gezi düzenledik.Okulumuz öğretmen ve öğrencileri rehber eşliğinde "Kapadokya Gezisi" kapsamında tarihi ve turistik yerleri gezerek  hem bilgilendi hem eğlendi.

Haz

Geleneksel kan kampanyası ...

Hem geleceğin gönüllü kan bağışçısı olmaları için öğrencilerimize  örnek olmak, hem de hayata nefes olabilmek için...

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüz bünyesinde 5. ve 6. sınıflar düzeyinde hazırlanan sene sonu izleme değerlendirme sınavı 30 MAYIS 2023 SALI GÜNÜ okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

May

Abdülezel Paşa İmam Hatip Ortaokulunda herkes değerlidir.

May

Abdülezel Paşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini motive etmeye devam ediyor.

May

Abdülezel Paşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini motive etmeye devam ediyor. Öğretmenler rehberliğinde öğrencilerimiz BİLİM TIRI'nı  ziyaret etti.

May

Abdülezel Paşa İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri maddi ve manevi her yönden gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda okulumuz öğrencileri arasından seçilen öğrenciler münazara yarışmasında okulumuzu temsil etti.